شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۴۷:۴۷

درخواست آلمان از هند برای ادامه خرید نفت ایران

باشگاه خبری فراساحل: یک مقام آلمانی از دولت هند خواست با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران همچنان به خرید نفت این کشور ادامه دهد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از خبرگزاری تسنیم، نیلز آنین دستیار وزیر امور خارجه آلمان در امور بین الملل طی مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی هند گفت: آلمان در موضوع تحریم آمریکا علیه ایران به‌نفع خود عمل خواهد کرد و ما امیدواریم هند نیز با ادامه خرید نفت از ایران در این راستا قدم بردارد. وی در ادامه افزود: این یک تصمیم مستقل هند است و من نیز فروشنده نفت ایران نیستم اما احساس می‌کنم هند همچنان خواهان ادامه روند خرید نفت از ایران می‌باشد و این می‌تواند نکته بسیار مهمی باشد. دستیار وزیر امور خارجه آلمان بر این عقیده است که تلاش‌های لازم برای ایجاد یک مکانیسم مالی برای غلبه بر تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران لازم است.

وی گفت که دولت فرانسه پیشنهاد خود را در این زمینه ارائه کرده است و پیدا کردن یک ابزار مالی مناسب برای اجازه دادن به شرکت‌هایی که می‌خواهند با ایران معامله کنند پیچیده خواهد بود اما باید انجام شود. برخی از منابع دولتی اخیرا نشان داده اند که دولت آمریکا تا حدودی در مواضع خود کوتاه آمده و مایل است با هر کشوری مورد به مورد کار کند. برای مثال مایک پومپئو وزیر خارجه امریکا برای اولین بار طی سخنانی اعلام کرد، کشورش باید معافیت هایی از تحریم را برای کشورهایی که وابستگی خود به نفت ایران را کاهش میدهند در نظر بگیرد. علاوه براین، استیو مانوچین در روز جمعه گفت، ما قصد داریم تحریم‌های هسته ای ایران را به شدت اعمال کنیم و به همتایان خود اعلام کرده ایم که انتظار شدت بخشیدن به تحریم ها از طرف آنان را داریم. اما در این میان اگر شرایط خاصی رخ داد، ما برای گوش دادن اماده ایم.

هر دو مقام ارشد آمریکا این سخنان را در هواپیمای پومپئو در زمان برگشت از کشور مکزیک جاییکه آنان برای حضور در مذاکرات امنیت مرزی و مهاجرت شرکت نموده بودندعنوان کردند. آلمان یکی از متحدان آمریکا در اروپا می‌باشد که طی چندین سال اخیر بر سر مسائلی مانند برنامه هسته ایران، معاهده ناتو و پیمان زیست محیطی پاریس با دولت آمریکا اختلاف نظر متعدد داشته است. دونالد ترامپ نیز در جلسه اخیر ناتو در بروکسل پروتوکل ارائه شده توسط انگلا مرکل مبنی بر "شما باید در مورد این موضوع کاری را انجام دهید" را رد نمود. اظهار نظر وزیر آلمان یک روز بعد از نشست میان هند و امریکا برای بررسی پیشنهادهای تحریمی آمریکا علیه ایران عنوان گردید. یک روز پیش از آن نیز معاون وزیر خارجه ایران عباس عراقچی به شهر نیودهلی برای بحث در مورد پیشبرد همکاری انرژی و ارتباطات سفر نموده بود.

در روز سه شنبه، مارشال بیلینکزلیا، معاون وزیر امور تامین مالی تروریستی در وزارت خزانه داری آمریکا و مقامات بخش وزارت خارجه و نفت در امور هند یک جلسه طولانی مدت یک روزه برگزار نمودند. پیش از شروع مذکرات مقامات امریکایی یک منبع موثق عنوان نمود، هند می‌تواند پیشنهادهای آمریکا برای کاهش واردات نفت خام از ایران را بپذیرد اما در مقابل نیز آمریکا باید برای جلوگیری از توسعه بندر چابهار ایران که به عنوان دروازه ای برای افغانستان و آسیای مرکزی به حساب می‌آید اقدامی انجام دهد. در سال 2012، هند درست زمانیکه در چنین شرایطی قرار گرفته بود از مکانیسم روپیه ریال برای دورزدن تحریم‌های آمریکا و ادامه تبادلات تجاری با ایران استفاده نمود. ایران بعد از عراق و عربستان سعودی سومین تامین کننده نفت خام در هند به حساب می‌آید. با این وجود هند پول هنگفتی از کاهش خرید نفت ایران از دست خواهد داد.

دیگر اعضای امضاء کننده توافق برنامه جامع اقدام مشترک مانند فرانسه،انگلیس و آلمان نیز رابطه تجاری خوب و نزدیکی با ایران دارند و بسیار مشتاق به ادامه این نوع همکاری هستند. بعد از توافق هسته ای برجام تعداد زیادی از شرکت‌های اروپایی علاقه و تصمیم خود برای همکاری با ایران را عنوان نمودند. در ماه می‌سال جاری دونالد ترامپ عنوان کرد، واشنگتن به زودی از بدترین توافق هسته ای آمریکا خارج خواهد شد. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز طی برنامه ای تلویزیونی ادعا نمود که وی توانسته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را برای خروج از برنامه هسته ای ایران راضی نماید. نیلز آنین مشاور وزیر امور بین الملل آلمان طی سفر دو روزه خود به نیودهلی با مقامات این کشور نسبت به موضوعات منطقه ای و امنیتی وارد بحث و گفتگو شد.




  کد خبر : 5675
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :